C L O S E D | Winactie | Babe, you got this

Normaal post ik geen blogpost op woensdag, maar ik vond het tijd om jullie eens te bedanken. Ik vind het namelijk super gezellig dat je op mijn blog rondhangt. Vandaar dat ik vandaag een winactie voor jullie heb. En wel het boek Babe, you got this van Martje Haverkamp & Emilie Sobels. Ik kocht het boek voor mezelf maar vond het zo inspirerend dat ik dacht, dit moeten jullie ook lezen! Ik bestelde er eentje speciaal om weg te geven.

Het boek gaat over succes, hoe je dit bereikt maar ook hoe je dicht bij jezelf blijft, hoe je hiermee omgaat en hoe je niet helemaal doordraait van al die pressure. Want the pressure is real tegenwoordig. Even kort wat ze zelf zeggen over het boek.

witactie babe you got this

Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. En al die successen worden continu gedeeld via Facebook en Instagram. Je vraagt je vaak genoeg af: wanneer ga ik al die successen bereiken? Die dijk van een carriere en een fantastisch priveleven? Het schiet maar niet op.

Wij, Emilie Sobels (29, oprichter van Hashtag Workmode) en Martje Haverkamp (23, zelf aan het begin van haar carriere) kennen jouw vragen. Voor Babe, you got this vroegen we meer dan twintig inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders om advies.

Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun idealen? Hoe verkoop je jezelf of jouw ideeen aan anderen? Hoe bouw je een ultiem netwerk op? En bovenal: Hoe combineer je al die ambities met je sociale leven zonder knettergek te worden.

240 pagina’s inspiratie voor jouw weg naar succes. Babe, You got this.

Klinkt goed toch? Zoals ik al zei vind ik het boek enorm inspirerend, en als ik hem helemaal uit heb zal er zeker een review verschijnen op de blog. Maar ik kon niet wachten het boek al met jullie te delen. Dus, wil je Babe, you got this winnen?

Om kans te maken op dit geweldige boek hoef je maar een paar dingen te doen.

 • Laat een reactie achter onder deze blogpost waarom jij graag zou willen winnen.
 • En volg @DoorMonique op Instagram
 • Voor nog meer kans kan je me ook volgen op Facebook en Twitter.
Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:

22 Reacties

 1. 7 maart 2018 / 10:06

  Super leuk! Dat boek wil ik zo graag hebben! Ik ben druk bezig met mijn eigen bedrijf, een baan, vriendschappen en mijn relatie dat ik mezelf soms helemaal kwijt ben. Ik hoop dat dit boek me kan helpen!

  Ik volgde je al op twitter en insta, inmiddels ook op facebook!

  Ga zo door met je blog!

  Xx

 2. 7 maart 2018 / 10:54

  Ik doe graag mee! Ik volg je op instagram met het account @writingsbyamelie, op Facebook met het account Amelie Mertens en op twitter met het achount @writingsamelie!

 3. 7 maart 2018 / 14:34

  Hey, ik zou dit boek super graag winnen omdat ik in tegenstelling tot veel andere boeken dit boek niet in mijn plaatselijke bibliotheek vind. Jammer! Want volgens mij is het een super inspirerend boek.

 4. Esther (DutchBookworm)
  7 maart 2018 / 14:56

  Wat een leuk boek lijkt mij dit zeg! Zeker nu ik mijn nieuwe baan ben begonnen en wel wat inspirerend advies kan gebruiken haha. Zou graag hogerop willen komen en daarom verslind ik altijd dit soort boeken. Super gaaf ook om een boek van een leeftijdsgenoot te lezen (23). Ik denk dat ik veel van de auteurs kan leren 🙂

  Volg je op social met de naam @dutchbookworm

 5. 7 maart 2018 / 15:00

  Die pressure is er genoeg, inderdaad. De zoektocht naar een succesvolle baan (of de keuze maken voor het opzetten van een eigen bedrijf), je privéleven, gezondheid. En alle mensen die overal (al dan niet via social media) een eigen mening over hebben. Lijkt me een fijn boek om je te helpen je doelen te bereiken!

 6. 7 maart 2018 / 15:23

  De cover van het boek is op zich al prachtig. En net zoals je zelf zei, lijkt dit mij inderdaad een heel inspirerend boek.

 7. Nikki Schild
  7 maart 2018 / 15:31

  Aaah zo’n leuke winactie! Ik heb dit boek al een tijdje op het oog, ben nog volop bezig met de ontwikkeling van m’n eigen blog. Deze winactie komt echt als geroepen!

  Ik volg je allang op Instagram! Nu ook op Facebook, helaas heb ik geen Twitter. Ik hoop zo dat ik er wat uit kan halen als ik ‘m win!

 8. 7 maart 2018 / 15:51

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek, dus ik doe graag mee! Op fb volg ik je met mijn prive account “Eva Trapman” op insta als @missdudeblogging en op twitter als @missdudebloggin

 9. love1818
  7 maart 2018 / 15:51

  Alles wat inspirerend is voor een ondernemer wekt mijn interesse … elke dag voordat ik begin met werken lees ik een paar bladzijden uit een inspirerend boek meestal van Amerikaanse schrijvers … ik heb eigenlijk nog nooit een boek over dit onderwerp van een Nederlandse schrijver gelezen … dus dit boek is van harte welkom gr. Shirley Angel

 10. 7 maart 2018 / 16:10

  Dit klinkt als een motiverend boek zeg. Veel succes gewenst met de winactie!

 11. 7 maart 2018 / 16:32

  Leuke win-actie! Ik heb het boek zelf al, maar is wel echt een aanrader;)

 12. 7 maart 2018 / 17:10

  Ik doe graag mee. Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen uit zelf hulp boeken. Echt een fijne manier om aan jezelf te werken!

 13. Amanda
  8 maart 2018 / 06:47

  Count me in! Ik zou deze graag winnen. Omdat ik veel vragen heb over hoe en waar te beginnen met eventuele dingen voor jezelf opstarten. Hopelijk helpt dit boek me opweg.
  Gr Amanda @mijnhuisje_

 14. susanvanzoetisgoed.nl
  8 maart 2018 / 13:02

  Dit is zo’n goed boek! Ik heb ‘m al dus hoop dat iemand anders er heel blij van gaat worden! Lief ook van jou dat je er speciaal eentje hebt besteld om ‘m weg te geven.

 15. 9 maart 2018 / 10:47

  Heel erg leuk! Het boek lijkt me heel erg fijn en ik zou ‘m graag winnen! Ik kan wel een inspiratieboost gebruiken en wil mijzelf blijven ontwikkelen. Daarnaast vind ik het boek echt prachtig, mag ook gezegd worden, haha! Ik volg je op Insta, Fb en Twitter!

 16. Janne
  10 maart 2018 / 09:04

  Super leuk lijkt me echt super leuk om te winnen

 17. 20 maart 2018 / 15:45

  Het lijkt me ontzettend leuk om dit boek te lezen! Toevallig heb ik deze week zelf een artikel online gezet met 5 Girlboss boeken die ik écht wil hebben. Babe, you got this was mijn favoriet van die wishlist. Ik doe dus heel graag mee om kans te maken op dit boek 🙂

  De achterliggende reden – die ik op mijn blog niet eens heb verteld – dat ik deze week over die inspirerende boeken schreef, komt door het profielwerkstuk dat ik maak op school. Dat gaat over hoe je tot creativiteit komt, en hoe je je daarna kunt afsluiten van je creativiteit zodat je je weer kunt focussen. Hierbij wil ik een methode ontwikkelen waardoor je sneller kunt werken waarbij je geen last hebt van te weinig inspiratie of juist een overvloed aan ideeën. Dat profielwerkstuk wordt zo groot dat ik dit zelf wil verwerken tot een inspirerend boek. Dan helpt inspiratie vanuit andere boeken natuurlijk ook.

  Ik ben trouwens heel benieuwd naar je review van het boek, als je ‘m uit hebt!

  Inmiddels volg ik je op insta, FB en Twitter. Ik zag dat je blog niet te vinden was via Bloglovin. Dat is eigenlijk de plek waar ik de meeste blogs volg omdat daar je nieuwe artikelen op verschijnen 🙂 Misschien kun je eens kijken of je Bloglovin kunt aanmaken voor je blog?

 18. Anita te Gussinklo
  26 maart 2018 / 14:41

  Een boek ver succes lees ik graag.
  Ik volg je via Facebook,Twitter & Instagram.

Laat een reactie achter!