Valentijns Downloads

Valentijns download mobiele achtergrond

Het is bijna Februari en dat betekent dat Valentijn er weer aan zit te komen. Of je het nou helemaal geweldig vind of commerciële onzin, een leuke achtergrond op je scherm is nooit weg. Iedere maand maak ik een aantal leuke Downloads, die je helemaal gratis en voor niks kan downloaden. Deze maand, Valentijns Downloads. Ik maakte een achtergrond voor je pc en voor je mobiel. Met schattige verliefde vosjes. Want dat past natuurlijk perfect bij Valentijn!

valentijns download computer achtergrond

De mobiele achtergrond download je hier.

De pc achtergrond download je hier.

 

Als jullie nog leuke ideeen hebben voor downloads die ik kan maken laat het me vooral weten. Ik vind het leuk om te doen maar mijn inspiratie is helaas niet onuitputtelijk. Dus laat het vooral weten als je een tof idee hebt wat je heel graag zou zien. Denk hierbij aan achtergronden voor je scherm, kaartjes, mooie afbeeldingen om in te lijsten of misschien heb je zelf wel een nog veel beter idee!

Er komen trouwens komende weken nog een paar leuke Valentijns artikelen aan. Onder andere budget date ideeen. Dus hou DoorMonique.nl goed in de gaten als je dat leuk vind om te lezen.

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:

Laat een reactie achter!