On top van Anna Nooshin | Boekreview

Sinds een paar dagen heb ik een Kobo+ abonnement en dat bevalt best goed! Met Kobo+ kun je onbeperkt boeken lezen voor een vast bedrag per maand. Ik lees graag en wil er dit jaar meer tijd voor maken, en omdat de eerste maand Kobo+ gratis is, wilde ik dat wel eens proberen. Leuke boeken vinden is wel een beetje lastig vind ik. Per toeval stuitte ik op een boek wat ik al een tijdje wil lezen, On Top van Anna Nooshin dus die ging meteen mijn lijstje in. Inmiddels heb ik hem uit en het leek me leuk hier een review over te schrijven. Dus bij deze weer eens een boekreview.

On top is geschreven door Anna Nooshin en gaat over hoe zij een succesvolle online ondernemer werd. Met tips over ondernemen maar ook met relatieadvies en inzichten die zij in haar leven heeft ontdekt.

Anna nooshin on top ebook boekreview

De schrijfster

Anna Nooshin is geen onbekende naam in Nederland. Zeker als je een beetje kennis hebt van het online medialandschap. Ze is blogger, vlogger en presenteert tegenwoordig ook op tv. Vooral haar blog NSMBL is enorm bekend in Nederland. Je kunt wel zeggen dat ze het aardig gemaakt heeft in ons kikkerlandje. Om die reden is zij ook de uitgelezen persoon om te vertellen over online succes en hoe je dat zelf ook kunt bereiken. Ik als blogger vond het dan ook enorm interessant om te lezen hoe Anna met niets begon en haar blog liet uitgroeien tot een tonnen bedrijf.

 

De vormgeving

Over de vormgeving kan ik niet zo veel vertellen. Ik las het boek namelijk als ebook en dat laat vaak toch een beetje te wensen over. Een ebook is echt niet hetzelfde als een echt boek en ik heb dan ook liever papier in mijn hand. Vooral met mooi vormgegeven boeken en boeken die veel foto’s bevatten.

In dit boek stonden ook veel foto’s. Foto’s van Anna vroeger en foto’s van wat ze allemaal bereikt heeft. Maar zoals ik al zei komt dit in een ebook niet echt tot zijn recht. Misschien haal ik de papieren versie nog een keer, want het boek staat zeker mooi in de kast.

 

De inhoud

Inhoudelijk vond ik dit boek top, ik heb het in 1 avond helemaal uitgelezen. Anna schrijft met veel humor, ik heb dan ook momenten gehad waarbij ik hardop gelachen heb. Juist die humor maakt dat het boek makkelijk weg leest. Ik heb er totaal 5 uur over gedaan volgens mijn ereader.

Verder gaat het boek voornamelijk over Anna’s leven, tussendoor deelt ze lessen die zij in haar leven geleerd heeft. De lessen die ze deelt zijn duidelijk maar niet perse vernieuwend. De meeste dingen zijn vrij algemeen en weten de meeste mensen denk ik wel. Dat neemt niet weg dat het boek niet leuk is om te lezen. Zeker als je bekend bent met Anna en je meer over haar wil weten.

 

Conclusie

+

  • Met veel humor geschreven
  • Leest vlot weg
  • Een kijkje in het leven van Anna Nooshin
  • Tips over online succes

 

  • Tips zijn soms wat algemeen
  • Vormgeving niet duidelijk in ebook

 

Dit boek is voor jou als je meer wil weten over Anna Nooshin en online succes, als je veel waarde hecht aan vormgeving raad ik je aan de papieren versie te kopen. Deze kost €20-, en koop je hier. Vind je de vormgeving niet zo belangrijk is een ebook ook prima deze is een stukje goedkoper en kost €12,99 je vindt hem hier. Ben je Kobo+ lezer? Dan lees je On top helemaal gratis!

 

Welk boek ben jij op het moment aan het lezen?

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:

Laat een reactie achter!