Genomineerd voor de Liebster Award!

Tamara stuurde me laatst een berichtje dat ik genomineerd was voor de Liebster Award. Deze award is een tag die je doorgeeft aan 5 andere leuke (beginnende) bloggers om zo je waardering te laten zien en elkaar een beetje vooruit te helpen. Natuurlijk vond ik het super leuk om deze award te ontvangen. Zeker omdat ik pas iets meer dan 3 maanden blog!

Allereerst wil ik Tamara even bedanken voor het nomineren. We kennen elkaar uit een blog klets groepje waar we beiden in zitten en ik vind haar blog echt geweldig. Wat zij heeft opgebouwd in een korte tijd is super knap, dus neem zeker allemaal even een kijkje op Beauty and Life by Cecilia.

De regels van de Liebster Award

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn/haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog
 • Beschrijf jouw favoriete blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en maak nieuwe vragen voor de bloggers die jij nomineert
 • Nomineer jouw favoriete blogs
 • Kopieer de regels in je blogpost
 • Informeer de bloggers die jij genomineerd hebt, en stuur hen een link van je blogpost

De vragen

Hoe ben jij op je blogs naam gekomen?

Eigenlijk heb ik hier niet te lang over nagedacht. Ik wilde mijn blog graag een persoonlijk tintje geven dus het leek me leuk mijn naam er in te verwerken. Toen ik dat besloten had was het alleen maar kijken hoe ik het een beetje herkenbaar en gezellig kon maken. Daarom koos ik voor DoorMonique.nl

 

Hoe zie jij je blog over 3 jaar, en hoe over 5 jaar?

Ik hoop dat ik nog heel lang kan blijven bloggen, ik vind het namelijk ontzettend leuk en het is iets waar ik door de jaren heen steeds bij terug kom. Het lijkt me ontzettend gaaf om van bloggen mijn werk te maken. Over 3 jaar hoop ik full time te kunnen bloggen. Het zou natuurlijk fijn zijn als mijn blog flink groeit. Maar ik heb geen haast. Als het over 5 jaar zo zou mogen zijn zou dat ook al super zijn. Ik ga er hard voor werken!

 

Als je een wens zou mogen laten uitkomen, welke zou dit dan zijn?

Deze vind ik lastig, ik heb namelijk heel veel dromen en wensen. Maar om ze uit te laten komen moet je er zelf heel hard voor werken. Iets wat wat meer uit mijn handen ligt maar zeker niet onmogelijk is, is om minder angstig te zijn. Ik heb een angststoornis, en die houd me regelmatig tegen om dingen te doen. Wat zou het toch fijn zijn als ik niet continu na zou denken, kan ik daar angstig van worden en kan het een paniek aanval veroorzaken. Gelukkig werk ik hier aan met een aantal mensen, en sta ik er niet alleen voor. Het gaat langzaamaan ook steeds beter. Maar als het op magische wijze ineens zou verdwijnen? Doe maar!

 

Hoe heb jij de stap genomen om te bloggen?

Eigenlijk gebeurde dit vrij impulsief. Ik blogde op een ander domein maar kon in het Engels toch niet helemaal mijn ei kwijt. Ik wilde niet zoveel regels en gewoon schrijven over wat ik leuk vond. Zo is DoorMonique ontstaan en ben nog steeds heel blij dat ik die stap genomen heb.

 

Is er een bepaalde opdracht die je nooit zou aannemen voor je blog?

Jazeker, als ik ergens niet voor de volle 100% achter sta. Of als ik het gevoel heb dat iets niet bij mijn blog past ga ik niet met een bedrijf in zee. Ik vind eerlijkheid en transparantie heel erg belangrijk. Ik hecht daarom ook veel waarde aan echtheid. Als iets niet bij mij of de blog past hoort het hier niet thuis. Zo simpel is het voor mij.

 

De genomineerden

Xarifa van Xaarswereld

Dorien van Mama van drie blogt

Erinn van Spending time on me

Eileen van 24|7 Musthaves

Linsey van By Linsey

Mijn vragen voor de genomineerden

 • Waarom ben je begonnen met bloggen?
 • Hoeveel tijd spendeer je wekelijks aan je blog?
 • Wat heb je allemaal meegemaakt door je blog?
 • Wat zijn je belangrijkste blog doelen voor 2018?
 • Welke blogger inspireert jou?

 

Leuk dat je hebt meegelezen met mijn Liebster award. Als je nog andere vragen aan me hebt mag je ze natuurlijk altijd stellen in de comments!

 

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:

11 Reacties

 1. 19 februari 2018 / 16:17

  Wat een leuke post en bedankt voor je nominatie! Succes met alle mooie dingen die nog komen gaan.

 2. 19 februari 2018 / 22:48

  Hey Monique. Bedankt voor je nominatie, ik ga er zo snel mogelijk mee aan de slag. Nog heel veel succes ik alles wat op je pad komt en behou vooral deze stijl van blog. Ik ben fan!
  Erinn

 3. stefaanvivant
  20 februari 2018 / 16:42

  Wat een fijne post! altijd leuk om iets meer te weten te komen achter de blogger šŸ™‚

 4. 20 februari 2018 / 17:10

  Mooi initiatief die liebster award! Klein zetje in de rug voor de beginnende blogger. Zelf nog niet genomineerd dus hou mij zeker aanbevolen šŸ˜‰

 5. 20 februari 2018 / 19:48

  Fijn om de persoon achter de blog te leren kennen! Leuke antwoorden šŸ™‚

 6. 21 februari 2018 / 07:58

  Je blognaam dekt ook uitstekend de lading, en biedt bovendien veel ruimte voor onderwerpen!

 7. 21 februari 2018 / 13:33

  Gefeliciteerd met de Liebster. Leuke vragen en antwoorden. Ik wens je veel sterkte en succes met het overkomen van je angststoornis. En goed van je dat je je ziel niet verkoopt voor de centen, maar achter je principes staat.

 8. 22 februari 2018 / 22:45

  Gefeliciteerd met je nominatie. En wat betreft opdrachten aannemen ben ik het helemaal met je eens. Alleen doen als JIJ het ook leuk vindt en achterstaat.

 9. 24 februari 2018 / 07:42

  Superleuk om te lezen! Ik moet de vragen nog invullen

Laat een reactie achter!