Ik kocht een Nintendo Switch

Nintendo switch met mario odyssee

Ik ben niet iemand die vaak dure dingen koopt. Voor grote uitgaven moet ik echt even flink sparen. Daarbij ben ik meer iemand van de kleine leuke hebbedingetjes. Die overigens ook aantikken in de hoeveelheden die ik koop, maar dat terzijde. Eigenlijk was ik aan het sparen voor een nieuwe camera. Ik vind foto’s maken ontzettend leuk en de camera die ik nu heb (een oude Canon eos 1000D) is toch wel een beetje aan de oude kant. Maar dat liep toch even anders.

Op zondag ga ik vaak lunchen met mijn vriend. We hebben een favoriet restaurantje in het dorp waar we (veel te) vaak komen. Toevallig was het ook de intocht van Sinterklaas dus het was gezellig druk in het dorp. Mijn vriend en ik zijn echte gamers, en er is een nieuwe Pokémon game uit waar hij even naar wilde kijken.

En daar zag ik hem, de Nintendo Switch. Waar ik stiekem al maanden naar zit te loeren. Maar altijd waren er een paar redenen hem niet te kopen. Een tijdje geleden was hij namelijk nog 400+ euro en daarbij waren er ook nog maar een handjevol games uit. Maar nu was hij dus een stuk goedkoper, en in het schap met games stonden een hele boel leuke titels.

Maar toch, hij was nog steeds prijzig. De twijfel sloeg toe. Camera? Switch? Sparen? Ik dacht terug aan hoeveel uren ik achter de Wii en op mijn DS had gespendeerd. Het voordeel van de Switch is dat je hem op je televisie kan gebruiken, maar hem ook mee kan nemen op reis en onderweg kan spelen. Ik besloot het te doen. Een impulsaankoop? Ja absoluut, maar ondanks dat ben ik er wel ontzettend blij mee. Bij de Switch kwam de Mario Oddysee game en die heb ik al flink gespeeld.

Ik ga de game en console nog even verder ontdekken zodat ik er binnenkort een goede review over kan schrijven. Kan je nou niet wachten tot mijn review en wil je ook een Switch bestellen? Klik dan hier.*

Heb jij al een Nintendo Switch?

 

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:
* Deze blogpost bevat affiliate links. Dat betekend dat als jij iets koopt via die link ik daar een klein percentage voor ontvang. Ondanks dat zal ik nooit iets aanprijzen wat ik zelf niet tof vindt of gebruik.

Laat een reactie achter!