Hoe word je productiever | Video

Whoop! Mijn allereerste video op DoorMonique. Ik vind het behoorlijk spannend om te posten. Ik ben niet gewend voor een camera te zitten en het is dus soms ook een beetje awkward. Toch vond ik het leuk om te doen en daarom kan je vanaf nu iedere woensdag een video online verwachten. Over vanalles en nog wat. Zo komt er volgende week een persoonlijke video online en er staat ook al een grappige video met mijn vriend gepland. Veel kijkplezier!

Bedankt voor het kijken en vergeet niet te abonneren!

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:

Laat een reactie achter!