Gratis Cactus Wall Art Download

Een leuke gratis wall art download, wie wil dat nu niet? Ik vind het ontzettend leuk om regelmatig iets nieuws aan de muur te hangen. In een lijstje of gewoon met een leuk washitapeje aan de muur. Online zijn er genoeg leuke wall art downloads te vinden, maar ik wilde iets anders. Dus ben ik zelf maar aan het knutselen gegaan. De lente komt er weer aan en daar vond ik deze cactus wall art goed bij passen!

gratis cactus wall art download

Zijn jullie ook zo toe aan de lente? Het zonnetje schijnt dan wel lekker, erg warm is het nog niet. Toch zag ik van de week al narcissen buiten. Dat is wel echt een teken dat de lente er aan komt. En na de lente komt de zomer, dat maakt me toch wel erg blij. De zomer is mijn favoriete seizoen en ik kan dan ook niet wachten op die gezellige bbq’s, festivals, en lekker in de tuin zitten.

Tot die tijd zullen we het toch nog even met een paar weken winter moeten doen. Maar ik hoop dat mijn gratis cactus wall art download een beetje voorjaar in je huis brengt. De maat van de download is 9×13 en hij kan dus prima in een lijstje. Maar je kan hem ook gewoon zo aan de muur hangen.

Je download de cactus wall art hier.

En als je hem aan de muur hangt, vergeet dan niet een foto te delen op Instagram en tag me vooral. Vind het super om jullie foto’s te zien. Geniet van het zonnetje en op naar de lente!

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:

8 Reacties

 1. 23 februari 2018 / 12:49

  Ooh die vind ik echt zeer leuk!

 2. 23 februari 2018 / 19:49

  Oh deze is echt heel leuk! Ga hem even opslaan 😀

 3. 23 februari 2018 / 20:53

  Heerlijk, de lente. Ik hou opzich ook wel van dit weer, want je ziet de wereld net weer iets anders!

 4. 23 februari 2018 / 23:03

  O wat leuk zeg! Ook voor op de kamers bij de kinderen!!

 5. 24 februari 2018 / 02:11

  Je brengt me op ideeen, thanks! En wauw ik kan ook niet meer wachten op de zomer! kan me niet snel genoeg gaan..

Laat een reactie achter!