Gelukkig Nieuwjaar

🎶Happy new year, happy new year🎶 Denk er vooral een catchy Abba deuntje bij. Want het is zover. De laatste dag van het jaar, en jeetje wat is het snel gegaan. Het besef dat dit de laatste dag van 2017 is, is er nog niet helemaal. Het lijkt wel of de tijd alleen maar sneller gaat nu ik ouder word. Ieder jaar weer kijk ik terug op een jaar, met ups en downs, met victory en failure en met leuke en minder leuke dagen. Maar het was een goed jaar. Ik ben blij en tevreden, en ben helemaal klaar om 2018 nog beter te maken!

 

Ik hou dit artikel lekker kort, ik wil jullie alleen maar even veel plezier wensen vanavond. Maak er een mooi feestje van met vrienden en familie. Enneuh, doe voorzichtig met vuurwerk. 🎆🎇

Dus bij deze, tot volgend jaar!

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:

Laat een reactie achter!