Budget Valentijn Date Ideeen

Valentijn het meest commerciële feest wat we hebben in Nederland. Maar dat maakt het niet minder leuk in mijn ogen. Ik zie in de winkels altijd leuke limited edition Valentijns producten die ik met liefde in huis haal. Oke aan de ene kant is Valentijn overbodig, want date night met je geliefde kan alle dagen van het jaar. Daar hoeft het echt geen Valentijn voor te zijn. Maar toch vind ik dat er een leuke sfeer hangt rond Valentijn en dat vind ik wel gezellig.

Maar zoals ik al zei is Valentijn hartstikke commercieel. Winkels gooien zonder problemen hun prijzen omhoog, en een etentje in een restaurant is met Valentijn ineens een heel stuk duurder. Dat vind ik jammer, maar het hoeft allemaal helemaal niet zo duur. Er zijn heel veel leuke manieren om Valentijn te vieren on a budget. In deze post wil ik je wat inspiratie geven voor jouw Valentijns date night!

budget valentijn date ideeën

Perse op Valentijn?

Hecht je echt veel waarde aan Valentijn? Of valt dat allemaal wel mee? Ik zal je namelijk een klein geheimpje vertellen. De dag na Valentijn is alles in de aanbieding en gaan de prijzen van restaurants weer terug naar normaal. Waarom hou je je date night niet een dagje later. Dat zal je een hoop schelen in de kosten. En minder romantisch zal het heus niet zijn omdat je het een dagje later viert. Wil je toch echt op Valentijn iets doen dan volgen hier een paar date ideeen.

 

Samen koken

In plaats van romantisch uit eten, waarom niet een romantisch diner thuis. Eerst gezellig samen de boodschappen in huis halen en vervolgens samen koken. Je kan best een beetje uitpakken op zo’n avond, een lekker wijntje erbij. Kaarsjes aan, en het is net alsof je in een luxe restaurant zit. Alleen de afwas is een beetje jammer, maar die laat je gewoon lekker staan voor de dag erna.

 

Filmavondje

Ook leuk om te doen en helemaal budgetproof. Een film avondje. Haal wat lekkere dingen in huis en kies op Netflix een aantal leuke films uit. Heb je (nog) geen Netflix? Je kan Netflix de eerste 30 dagen gratis uitproberen. Kunnen jullie lekker je filmavondje houden helemaal voor niks. Je betaald alleen voor de hapjes en drankjes, en daarmee kan je het zo gek maken als je zelf wil.

budget valentijn  date ideeën

Een andere stad verkennen

Zijn jullie twee meer avontuurlijk, waarom niet een dagje een andere stad verkennen. Hou even in de gaten of er acties zijn rondom treinkaartjes, zodat je goedkoop op pad kan. Om het niet te duur te maken romantisch dineren bij de Macdonalds en voor de lunch een broodje scoren bij de AH to go. Best wel gezellig om die ergens op een bankje samen op te peuzelen!

 

Je kunt het met Valentijn natuurlijk zo duur maken als je zelf wil. Maar het hoeft zeker niet te duur te zijn zoals je net gelezen hebt. Deze post is vooral ter inspiratie, verras je geliefde met iets wat perfect bij jullie twee past en je hebt gegarandeerd een heerlijke Valentijn.

 

Heb jij al plannen?

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:

Laat een reactie achter!