Ik blog 3 maanden!

Voor velen van jullie klinkt 3 maanden bloggen misschien als helemaal niks. Maar ik ben trots. Ik ben iemand die snel opgeeft, vooral als het niet helemaal gaat zoals verwacht of als het allemaal niet snel genoeg gaat in mijn ogen. Ik leg de lat te hoog, veel te hoog waardoor alle resultaten vaak niet goed genoeg zijn. Maar niet deze keer. Deze keer heb ik het anders gedaan. Realistische doelen stellen en hard werken. Want ik wil er echt graag iets van maken.

Hoe bevalt het tot nu toe? Goed, ik ben tevreden met mijn blog en ik merk dat ik echt geniet van alle tijd die ik erin steek. Ik vind het leuk om er mee bezig te zijn. Te schrijven, foto’s te maken of video’s voor Youtube op te nemen. Want ja, nieuwtje, er komt ook een Youtube kanaal aan! Heel binnenkort kunnen jullie iedere woensdag een video verwachten.

De planning wordt dus maandag een blogpost, woensdag een video en vrijdag een blogpost. Met soms iets extra’s als ik daar zin in heb. Ik moet een beetje wennen aan het ritme nog. Maar zoals ik al zei, ik geniet en ga deze keer dus zeker niet opgeven!

Nu nog even snel een vraagje aan jullie. Wat zouden jullie graag eens voorbij zien komen op DoorMonique, in blogpost vorm of als video? Ik ben namelijk heel benieuwd wat jullie het leukste vinden! Laat het me vooral weten in een reactie.

 

Ik zou zeggen op naar de volgende 3 maanden!

Volg:
Monique Jebbink

Eigenaresse van Door Monique. Wil altijd veel te veel, word nerveus van sociaal gedrag, geniet van het leven is gek op katten en verslaafd aan Netflix, droomt over Milka chocolade en slaapt daardoor veel te lang. Is gek op Girlbosses en Dream chasers en support iedere chick te gaan voor haar #Goals.

Share:

Laat een reactie achter!